Solo mining not working



  • Hello Burst community, can someone help?

    I have tried and tried and it doesn't seem to work.

    Here is my setup:

    {
    "Mode" : "solo",
    "Server" : "localhost",
    "Port" : 8125,

    "UpdaterAddr" : "localhost",
    "UpdaterPort" : 8125,

    "InfoAddr" : "localhost",
    "InfoPort" : 8125,

    "EnableProxy" : false,
    "ProxyPort" : 8126,

    "Paths":
    [
    "Y:\","J:\","W:\","X:\","F:\","E:\"
    ],
    "CacheSize" : 100000,
    "ShowMsg" : false,
    "ShowUpdates" : false,

    "Debug" : false,

    "SendBestOnly" : true,
    "TargetDeadline": 36000,

    "UseFastRcv" : false,
    "SendInterval" : 100,
    "UpdateInterval" : 950,

    "UseLog" : true,
    "ShowWinner" : false,
    "UseBoost" : false,

    "WinSizeX" : 80,
    "WinSizeY" : 60
    }

    What am I missing. And yes I changed the reward assignment to my local wallet. The miner starts, doesn<t say anything (no error messages) it just exits back to prompt.

    Can someone help?



  • do you have a passphrase.txt in that file. <<<text file with passphrase on it



  • In the miner directory? no.

    I guess I have to add that file with my pass phrase in there?



  • @tross I have that file (which is empty) in a directory called pocminer_pool_v1. Is that the one? Do I leave it there and just stick my passphrase in there?



  • @KingCash Yep thats the right one!



  • You can also solo mine with blago miner you just need to create the file with passphrase!



  • @tross Thanks!! Working now.