Blago's miner doesn't start mining



  • When I start Blago's miner, it shows up like this, even if I wait a lot:

    0_1495614136224_upload-d5bac585-e2dd-4b5f-b5b2-c94f03d55311

    Any idea what the problem could be? It used to mine just fine.

    Here is the content of the file MINER.CONF which can be found in c:\Users\WindowsUserName\AppData\Roaming\BurstWallet\miner-burst-1.160705

    {
    "Mode" : "pool",
    "Server" : "burst.ninja",
    "Port" : 8124,

    "UpdaterAddr" : "burst.ninja",
    "UpdaterPort" : 8124,

    "InfoAddr" : "burst.ninja",
    "InfoPort" : 8124,

    "EnableProxy" : false,
    "ProxyPort" : 8126,

    "Paths":
    [
    "E:\Burst\plots","D:\Burst\plots"
    ],
    "CacheSize" : 100000,
    "ShowMsg" : false,
    "ShowUpdates" : false,

    "Debug" : true,

    "SendBestOnly" : true,
    "TargetDeadline": 6048000,

    "UseFastRcv" : false,
    "SendInterval" : 100,
    "UpdateInterval" : 950,

    "UseLog" : true,
    "ShowWinner" : false,
    "UseBoost" : false,

    "WinSizeX" : 80,
    "WinSizeY" : 60
    }



  • at work so cant check my config file, but try using http://burst.ninja as addr.



  • just burst.ninja not availeble at now

    http://burstcoin.cc/network



  • @danarm said in Blago's miner doesn't start mining:

    When I start Blago's miner, it shows up like this, even if I wait a lot:

    Seeing the same problem here (with Blago Miner v1.170820).
    Was this issue ever solved, do we know what causes the pauses?
    Thanks.



  • @beholdminuggets miner trying to find the pool.
    Check your "Server" and "Port" parameters