Miner not working?

  • I am new to burst and think I have everything set up. I am using the AIO app and started the miner. After two days, the window that the miner opened when I started the miner says only this:

    BURST miner, v1.170820_AVX
    Programming: dcct (Linux) & Blago (Windows)
    CPU support: AES SSE SSE2 SSE3 SSE4.2 AVX
    GenuineIntel Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz [4 cores]
    RAM: 8192 Mb

    and that is it. After I started the miner, the wallet window displayed this:


    but that does not mean that much to me. I tried to mine in pool.burstcoin.sk, thinking that was the correct size for my 23T. There is a :8124 after the pool choice.

    Can anyone help me figure out why I am not mining? Thanks.

  • I am new to Burst and would like to start mining, unfortunately I have the same problem. I already did the Reward Recipient Assignment, but somehow when I press start mining nothing is happening. My window is just saying:

    BURST miner, v1.170820_AVX2
    Programming: dcct (Linux) & Blago (Windows)
    CPU support: AES SSE SSE2 SSE3 SSE4.2 AVX AVX2 [recomend use AVX
    GenuineIntel Intel(R) Core(TM) i7-4770K CPU @ 3.50GHz [8 cores]
    RAM: 8192 Mb

  • Can you post your miner config file?

  • @Flouter wrong pool address/port or pool not accessible now

  • @Blago I just found out that the recipient address of pool.burstcoin.eu in the wallet client is incorrect. The address should be BURST-9UXJ-H8LW-5Q7X-A7WC2 instead of BURST-7Z2V-J9CF-NCW9-HWFRY. I changed it now and hopefully it will solve the problem.

  • admin

    @Flouter You'll also need to change the port to 8080 for .EU

  • @haitch Oh, it seems like it's working after changing the recipient address and the port to 8080! Underneath it's now showing:

    Pool address pool.burstcoin.eu (ip
    Updater address pool.burstcoin.eu (ip
    Using plots:
    D:\Burst\plots files: 1 size: 500 Gb
    TOTAL: 500 Gb

    04:55:02 New block 404646, baseTarget 166774, netDiff 109880 Tb
    04:55:04 Thread "D:\Burst\plots" @ 1.1 sec (110.8 MB/s) CPU 70.54%

    Thanks a lot all you three for your incredibly quick replies. Hopefully everything is fixed now!

Log in to reply

Looks like your connection to Burst - Efficient HDD Mining was lost, please wait while we try to reconnect.